Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.
Egy nagy mérföldkőhöz érkeztem az életemben. Vettem egy nagy levegőt, ...
Minden álmunk valóra válhat, ha van bátorságunk a nyomukba eredni.
Egy nagy mérföldkőhöz érkeztem az életemben. Vettem egy nagy levegőt, ...
Tegnap megérkezett az új játékszerem ❤ Természetesen már délután befogtam melózni :) A szokásos 80%-os hidratáltságú parasztkenyereket ...
Claudio Perrando ihlette durumlisztes kenyér gyümölcsvízzel etetett kovásszal
kovász:
30 g kovászmag
120 g erjesztett gyümölcsvíz
75 g BL80 ...
Szombati KovászLaboros klubtalálkozón Claudio Perrando kenyere láttán eszembe jutott, hogy van egy kevés fekete szezámom itthon, beleteszem a francia ...
Mai "termés". Szokásos parasztkenyerek, és fűszeres tk.rozscipók.
80%-os tk.rozscipók receptje:
125g 80% hidratáltságú kovász (50% BL80, ...
Do nothing folytatása:
Három napos hűtőzés után hidegen formáztam, 23-25 fokon kelesztettem, míg a tészta hőmérséklete 20 fok fölé ...
Extrém hosszú érleléshez nagyon kevés kovásszal kell dolgozni. Johan Ferrant pl 1-2 %-al készíti az ilyen kenyereit. Ebben a receptben 4% ...